13-11-2011

Lorre (2)

Photobucket

Herinner je je Lorre nog? Wel, hij heeft een lijfje gekregen, een lekker warm trollenpakje aan en een goed humeur op zijn gezichtje.

Lorre heeft de tijd van zijn leven gehad in het 1ste leerjaar op de Zonnebloem. De kinderen hebben hem leren rekenen, lezen en schrijven. Als beloning heeft hij de kinderen meegenomen naar het bos waar hij woont. Daar ontmoetten ze de lieve heks Heleen. Zij gaf de kinderen een leuke rondleiding waardoor ze Lorre zijn huisje te zien kregen. Lorre en de heks hebben de kinderen alles laten zien.
Na 1,5 week in het 1ste leerjaar, had Lorre zoveel gepraat, dat zijn stem helemaal weg was. Hij kon alleen nog fluisteren in het oor van de juf. Als de kinderen heel stil waren, dan konden ze hem horen fluisteren.
Lorre vond het super leuk in het 1ste leerjaar, maar daar is hij nu zo moe van geworden, dat hij is teruggekeerd naar zijn huisje in het bos.

Photobucket

Als dank voor de leuke lessen die de kinderen samen met Lorre hebben beleefd, hebben ze een gigantische poster gemaakt. Dank je wel 1ste leerjaar! Iedere keer als we er naar kijken is het een opkikkertje van jewelste.

Photobucket

                                                                                                                                                          Liefs,
Elke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten